finland-home8.jpg

Tervetuloa Golder Associatesin Suomen kotisivuille

Vuonna 1994 perustettu Golder Associates Oy tarjoaa ympäristö- ja geoteknisiä palveluita niin paikallisille, kansallisille kuin kansainvälisillekin asiakkaille. Asiakkaamme hyötyvät laajasta asiantuntemuksestamme ja kokemuksestamme, jota tukee innostunut ja aktiivinen lähestymistapa kaikkeen mitä teemme.

Autamme asiakkaitamme käyttäen innovatiivisia, luotettavia ja kustannustehokkaita ympäristö- ja geoteknisin ratkaisuja. Suhtaudumme erittäin vastuullisesti siihen, millä tavoin tuottamamme ratkaisut ja antamamme ohjeet vaikuttavat ympäristöömme. Arvostamme ja kunnioitamme monikulttuurisuutta ja yksilöllisyyttä sekä henkilökuntamme keskuudessa että asiakassuhteissamme.

Me, henkilöstö, omistamme tämän yrityksen ja olemme ylpeitä omistuksestamme ja siitä, että olemme onnistuneet luomaan tämän ainutlaatuisen kulttuuriin. Se luo pohjan kestäville työsuhteille ja vakautta organisaatiolle. Golderin ammattilaiset todella panostavat oppiakseen ymmärtämään asiakkaidensa tarpeet ja ne erityiset ympäristöt, joissa asiakkaamme toimivat. Siten pystymme tuottamaan teknisesti laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan niin lyhyen kuin pitkän aikavälin taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristölliset tavoitteensa.

Saat oheisen linkin kautta lisää tietoja tarjoamistamme palveluista, toimipisteidemme sijainneista, hankkeista joissa olemme työskennelleet sekä työtilaisuuksista.

Tämä on Golder.
Suunnittelemassa maapallon kehitystä, ymmärtäen sen ainutlaatuisuuden.