about landing_Finland.jpg
Suunnittelemassa maapallon kehitystä, ymmärtäen sen ainutlaatuisuuden.

 

Kysy Golderista.

Kaikkialla maailmassa yritykset ja hallitukset luovat huomisen maailmaa. Ne rakentavat keskeistä infrastruktuuria tai uudistavat olemassa olevaa enenevästi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Olemme työntekijöidemme omistama globaali yritys, joka tarjoaa konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluita erikoisalueinaan maaperä ja ympäristö sekä näihin liittyvä energia. Asiakkaamme edustavat elinkeinoelämän suurimpia vaikuttajia eri toimialoilta, kuten öljy- ja kaasuteollisuus, kaivosteollisuus ja muu tuotantoteollisuus, energian tuotanto sekä kaupunkien kehitys ja infrastruktuuri.

Golder on ollut työntekijöidensä omistama perustamisestaan vuodesta 1960 lähtien. Golderissa työskentelee tällä hetkellä lähes 6500 henkilöä yli 165 toimipisteessä ympäri maailmaa.

Johtamisjärjestelmällämme tavoittelemme yhtenäisiä globaaleja toimintatapoja, joilla voimme palvella paikallisia asiakkaitamme.

Työntekijöiden omistajuus on yksi osa Golderin kulttuuria. Lue lisää


Nykyään palvelumme kattavat laajan tarjonnan asiantuntijapalveluita ympäristö- ja geotekniikan aloilta.

1960-luvun alussa Golder tarjosi palveluita maaperämekaniikan ja pohjarakennuksen aloilta. Palvelut laajentuivat 1970-luvulla nopeasti myös kalliomekaniikkaan. Lue lisää


Vaiherikas historia, loistava tulevaisuus.

Golder katsoo eteenpäin. Lue lisää


Autamme asiakkaitamme toimimaan vastuullisesti kestävän yhteiskunnan hyväksi.

Asiakkaamme, työntekijämme ja yhteiskunta odottavat innovaatioita, joilla voidaan tyydyttää nykyiset tarpeet ilman, että tulevaisuuden sukupolvien kyky tyydyttää omat tarpeensa vaarantuisi. Lue lisää